Ce isi doresc femeile

Ce-si doresc femeile? Nimeni nu poate spune cu certitudine, dar putem banui ce ar vrea sa se intample in anumite situatii. Femeile functioneaza dupa aceleasi principii, chiar daca se pot schimba pe parcurs mai mult sau mai putin. Oricat de mult ar sustine ceva, trebuie sa stii care este de fapt realitatea.


Femeile isi doresc sa fie intelese, sa li se acorde atentie si sa fie puse intotdeauna pe primul plan. Trebuie sa le asculti, sa le intelegi si daca nu vor sa iti spuna ce se intampla cu ele ar trebui sa ghicesti. Lucru imposibil. Femeile sunt nehotarate, au nevoie de timp, dar daca le spui sa faca o alegere mai rapid se pierd cu firea si te vor invinovati pentru ulterioarele probleme ce pot aparea.


Femeile sunt cicalitoare si uneori te seaca de energie. De-asta ar trebui sa ai grija la cea de langa tine. Invatati unul de la celalalt si nu traiti intr-o relatie toxica ce va consuma mai mult decat sa va ajute sa cresteti impreuna si sa evoluati. Femeile nu sunt chiar atat de nebune si nu cer chiar atat de mult, daca stii ce sa le oferi. Situatiile extreme le fac sa fie stresante si cicalitoare, iar atunci o sa simti ca nu mai poti. Dar cel mai probabil s-a ajuns la acea situatie dintr-o lipsa de comunicare din partea amandurora.

Oricat de nebune sunt femeile, la fel ca si barbatii, sunt oameni. Cu siguranta poti ajunge sa te intelegi foarte bine cu femeia de langa tine, atat timp cat va influentati pozitiv unul pe celalalt. Femeile te pot face sa te simti bine in preajma lor, pentru ca doar ele stiu sa te alinte, sa te faca sa te simti special si iubit.

Da, femeile iti vor aduce ceva dureri de cap, dar ce satisfactie ai mai avea daca totul ar fi usor?