Ce sa iti cumperi inainte sa incepi cursurile la facultate

Nu mai e foarte mult pana cand o sa inceapa facultatea, iar pentru cei ce sunt in primul an poate fi o perioada dificila, pentru ca sunt atat de multe lucruri noi pe care trebuie sa le inteleaga intr-un timp scurt.
Perioada de acomodare poate fi usurata daca stii macar de ce lucruri ai nevoie pentru facultate, asa ca am facut o lista cu necesitatile oricarui student.
Caiete
Da, am vazut cu totii ca in filme studentii nu au niciodata caiete, dar daca esti un student care vrea sa aiba cursurile separate, vei avea nevoie de caiete studentesti. Noi am gasit in Magazinul Online de Papetarie Pintexim niste caiete super interesante, impartite in trei, pe care le poti folosi pentru trei materii diferite. In plus, au si o mapa unde iti poti pastra alte cursuri sau materiale.


Pixuri
Foarte multe pixuri. Niciodata nu ai destule cand esti la facultate. Inevitabil o sa le pierzi, sau colegii iti vor cere mereu sa le imprumuti si tot tu ramai fara instrumente de scris.
Coli
Cei ce au incredere ca nu vor pierde cursurile au nevoie de cel putin un top de coli. Iti vor fi de folos si cand ai de predat teme pe care trebuie sa le printezi. Asta daca esti printre norocosii ce au imprimanta.
Clipboard
Este nelipsit daca o sa iti iei notite pe coli. Trebuie sa iti protejezi cumva cursurile si nu va fi nevoie sa cari mai multe caiete grele cu tine.
Biblioraft
Acesta te va ajuta sa iti pastrezi toate cursurile organizate intr-un singur loc. Poti sa folosesti etichete colorate pentru a imparti materiile.
Agenda
Este intr-un fel multifuntionala. O poti folosi pentru a lua notite, dar si pentru alte scopuri. Orice informatie care iti poate fi de folos in facultate si nu numai poti sa o scrii in ea.


Post-it
Pentru a fi cat mai organizat, scrie pe post-it-uri fiecare proiect pe care il ai de facut, test pentru care trebuie sa te pregatesti si examenele din sesiune. Asa o sa te poti pregati din timp si nu o sa te aglomerezi.
Evidentiatoare text
De acum inainte vor fi cele mai bune prietene ale tale, in special in sesiune. Te ajuta sa memorezi vizual cursurile si materialele pe care trebuie sa le inveti si sa evidentiezi informatia importanta.

Acum ca ai aflat care sunt lucrurile de care o sa ai nevoie, cumpara-le pe cele care ti se par cele mai folositoare si pregateste-te de cea mai frumoasa perioada a vietii tale.