Rasfata-l pe cel mic cu desertul ales cu grija

Chiar daca timpul nu iti permite sa faci anumite lucruri impreuna cu copilul tau, incearca totusi sa iti rezervi macar ziua de duminica pentru a fii cu el. Fie ca mergeti la o plimbare prin parc sau la un film de animatie, straduieste-te sa ii acorzi atentia cuvenita. Daca ai un serviciu care te solicita, incat nu ai timp sa prepari ceva dulce, Ribox iti pune la dispozitie deserturi gustoase cu un aspect foarte atractiv.

Orice copil este innebunit dupa ceva dulce, iar pofta creste si mai tare atunci cand acesta vede rafturile pline de bomboane sau borcanele incarcate de atatea sortimente de tot acadele care asteapta sa fie savurate. Daca i-ai rezervat micutului ceva mai special, inseamna ca ai fost atenta si la alimentatia lui. In locul unei savarine, pline de calorii poti sa te indrepti spre un milkshake de fructe din gama cadouri ribox, indicat si pentru zilele toride de vara. Nu doar ca este satios dar este si o buna sursa de energie si de vitamine pentru cel mic.

Iesirea la picnic este intr-adevar o sarbatoare pentru intreaga familie: tu ai ocazia sa te destinzi, iar copilulul beneficiaza de atmosfera placuta si de toata libertatea. Aici are sansa sa isi consume toata energia si sa se joace cu ceilalti copii diverse jocuri amunzante. Dupa ce si-a consumat toata energia, urmeaza masa festiva, una dintre principalele griji ale tale. Pune in geanta alimentele care crezi sunt foarte usor de ambalat si transportat, pentru a preveni evenutualele neplaceri. Toti copii cred ca afectiunea este daruirea unei bucati de ciocolata, pe care sa o manance intr-o clipa. Gandeste-te foarte bine la ceea ce ii vei oferi! Ca si desert, poti opta pentru rulada din gama de cadouri, o prajitura impachetata in cutia transparenta prin care isi pastreaza aspectul.

Exista multe moduri sa iti rasfeti copilul, dar cele mai speciale si gustoase prajituri si deserturi sunt cele incluse in gama de cadouri Ribox. Forma desertului primeaza de cele mai mule ori, micutii alegandu-l chiar dupa aspect si dupa modul cum a fost decorat.