Trei lucruri prin care iti poti schimba destinul

Destinele noastre nu sunt atat de implacabile pe cat se crede. Chiar daca totul are un plan, o logica si o anumita continuitate, fiecare actiune a noastra ne schimba destinul sau, mai bine zis, ni-l construieste. Cu toate acestea, privind lucrurile in retrospectiva, putem observa faptul ca exista un anumit tip de actiuni pe care le identificam ca fiind responsabile de schimbarea destinului nostru. Fie ca vorbim de actiuni proprii, fie ca vorbim despre lucruri neprevazute care ne-au influentat parcursul, toate situatiile importante din viata noastra au un rol major in a ne dezvolta.


In primul rand, pentru a putea fi siguri ca lucrurile din viata noastra vor decurge bine, trebuie sa facem tot posibilul sa ne indreptam intr-o directie buna pe care numai noi ne-o putem impune. Totul se rezuma la ambitie si la cat de motivat te simti pentru a face pasul.

De asemenea, nu uita nicio secunda ca fiecare alegere pe care o faci conteaza si iti va influenta urmatoarele alegeri. Incearca sa-ti pastrezi in fiecare secunda gandul principal care te ghideaza prin viata si fii pregatit pentru fiecare pas.

Traseul pe care il ai in viata este legat si de familie. Mentine-ti legaturile cu familia cat mai stranse si vei vedea ca te vei bucura de absolut toata afectiunea de care ai nevoie. Familia inseamna nu doar ajutor, ci si validare sociala. Avand o relatie buna cu familia vei reusi sa construiesti relatii durabile si cu alti oameni pe care ii intalnesti si cu care te vei intalni in cale.


Nu uita ca viata este asemena unui buildungsroman in care eroul principal se formeaza pentru toate provocarile pe care le va intalni in cale. Tocmai de aceea, gandeste-te ca fiecare zi este o noua provocare pentru tine, o provocare sa fii mai bun si sa inveti din propriile greseli.