Cutiile care dau personalitate casei tale

Se intampla de multe ori sa depozitam cutiile ramase intr-o debara sau pur si simplu sa le reciclam, fara a sta prea mult pe ganduri. Niciodata nu ne-am pus problema ca ele pot sa ne fie de mare folos, scutindu-ne de o posibila aglomeratie a casei. Camera se va transforma intr-un loc mai placut daca acoperim acel perete gol care strica aspectul locuintei. Prin personalizarea sau decorarea lor, grija noastra a disparut, iar musafirii vor fi impresionati de noua inovatie.

Agitatia creste din ce in ce mai tare, atunci cand suntem in cautarea unui raft si acesta este de negasit sau nu este potrivit pentru designul camerei noastre! Apelam la alte modalitati la care nici nu ne-am gandit pana acum. Asadar, in acest sens suporturile confectionate pot indeplini mai multe roluri, in functie de preferintele si nevoile noastre.


The Home ne propune un set de astfel obiecte, pentru a scapa de grija depozitarii obiectelor care inca nu si-au gasit locul in camera noastra. Dintre cele mai frumoase decoratiuni scandinave the home.ro putem aminti si cutiile colorate.
In cazul in care dorim ca si accesoriile sau bijuteriile sa ne fie tot timpul la indemana, cutia reprezinta sansa ideala. In acest mod economisim timp, iar obiectele personale se gasesc mai usor.

Rama foto cu cei dragi noua nu are ina locul potrivit din care sa fie observata imediat, insa montand cutia decorata intr-un loc vizibil putem spune ca am scapat de aceasta grija.

Creativitatea noastra este testata pornind de la modul de alegere a lucrurilor pana la asezarea lor intr-o forma atractiva.  Conurile de brad, florile uscate sau scoicile, amintiri culese din diverse excursii, pot fi aranjate in interiorul unei cutii, intr-o maniera inventiva.


Daca suntem printre persoanele romantice care sunt in cautarea de noi idei prin care sa impresioneze persoana iubita, automat gandul ne zboara la lumanari. Asamblate intr-un loc vizibil intr-un asemenea suport, suntem siguri ca ne-am indeplinit scopul.

In diverse forme sau dimenisiuni, ele pot servi pentru depozitarea obiectelor parasite intr-un colt uitat al casei!