Rochii de seara elegante

In povestile cu printese ale copilariei noastre, balul sau serbarile din regat erau momentele in care ele purtau cele mai frumoase si mai fastuoase rochii. Asemenea lor, atunci cand participam la un eveniment fastuos, fie ca ne referim la un botez, la o nunta, la balul bobocilor sau al absolventilor, trebuie sa purtam rochii de seara elegante.

Chiar daca nu ai mai purtat pana acum rochii de seara elegante sau daca, dimpotriva, acestea sunt tinutele tale preferate din garderoba, alegerea unei rochii pentru un nou eveniment poate fi o adevarata provocare, pentru ca vrem sa fim unice, frumoase si spectaculoase.

Silueta de tip clepsidra este considerata silueta perfecta, fiind armonios proportionata si avand ca elemente definitorii abdomenul suplu, sculptat, cu solduri proeminente si bust generos. Daca te bucuri de o silueta de tip clepsidra, poti opta pentru o rochie Vogue Velvet, a carei croiala iti va evidentia in mod delicat proportiile si iti va oferi o nota de eleganta datorita lungimii si terminatiei care cade ca o cortina.



Pentru silueta de tip clepsidra, asa-numitele rochii de tip “sirena” pot fi o alegere inedita, croiala punand in valoare linia perfecta a corpului, iar terminatia asemanatoare unei cozi de peste, oferind grandoare tinutei. Aceste rochii de seara elegante sunt potrivite pentru evenimentele fastuoase la care se impune o tinuta formala eleganta. 


Daca te bucuri de un bust generos, insa soldurile tale nu sunt proeminente, poti crea aspectul unei siluete de tip clepsidra daca optezi pentru rochii de seara elegante cu aplicatii de volanase pe solduri, astfel incat sa le ofere volum.

Silueta de tip para, poate straluci in rochii de seara elegante, mulate in partea de jos si largute in portiunea de top. O astfel de rochie este si Elegance Green, care ofera volum in regiunea trunchiului, datorita croielii largi, dar accentueaza talia, datorita imbinarii dintre cele doua portiuni.

Atunci cand alegem sa purtam rochii de seara elegante, este foarte important materialul din care acestea sunt realizate, deoarece acesta poate influenta accesorizarea, machiajul sau coafura. Daca optezi pentru o rochie lunga, cu trena, realizata din dantela, aceasta este potrivita pentru un eveniment elegant si fastuos, la care este important ca aspectul sa fie impecabil. O rochie minimalista, realizata din materiale precum voal sau saten, pot fi purtate chiar si la evenimentele mai putin formale, precum un cocktail party.



Pentru a straluci in rochii de seara elegante, nu trebuie sa uiti ca frumusetea ta vine din interior, iar daca te simti confortabil, acest lucru se va vedea si din exterior.