Fericirea vine in portii mici

Cum ar fi daca ne-am putea comanda ca fericirea ca la restaurant? Ajungi sa traiesti, te asezi, te uiti putin in meniu si dai comanda. Probabil o sa dureze mai mult decat la restaurantele la care esti obisnuit sau poate ai norocul sa te numeri printre singurii clienti si sa ajunga imediat. Oricum ar fi, cu siguranta ai reveni si a doua zi. Si a treia. Si a patra. Si tot asa.


Din pacate insa, fericirea nu functioneaza asta. Ea nu asculta comenzi si  cu siguranta ii place sa se lase asteptata. De regula, se ofera putin, doar cat sa mai vrei si alta data. Nu-ti da voie sa te saturi. Si poate face bine. Nu ai de unde sa stii. Asta e partea buna.

Daca vrei sa te bucuri si maine, va trebui sa lupti pentru ea. Sa te ridici din pat, sa pui mana pe orice si sa incerci sa-ti dai seama ce activitate crezi ca ti-ar aduce fericirea astazi. Ai multe optiuni, important este sa treci peste lene. Lenea este invidioasa pe fericire si incearca sa te saboteze. N-o lasa. Lenea nu este prietenul tau chiar daca pare atat de dulce uneori. Fericirea pe care o cauti tu este cea adevarata, trebuie sa crezi in ea si sa-ti dai seama care sunt lucrurile pe care trebuie le faci ca sa poti sa te bucuri mai des de ea.Caut-o in lucrurile din jur, dar nu te va ajuta prea mult. Intr-un final o vei gasi intr-un singur loc: in interiorul tau.