Manichiura si Feminitate

Feminitatea se poate traduce in multe feluri si poate fi reprezentata cu usurinta de multe aspecte si trasaturi ale unei femei – o  coafura ingrijita, un machiaj natural, un zambet subtil, cateva bijuterii simple purtate cu stil sau o pereche de pantofi cu toc cui – toate acestea pot face sa fii remarcata oriunde te-ai afla.

Totusi, exista si cateva elemente definitorii ce nu pot fi trecute niciodata cu vederea cand vine vorba despre aspectul ingrijit al unei femei.
Printre acestea se numara cu siguranta si manichiura.

Astazi manichiura a devenit o adevarata arta. Femeile isi poarta cu mandrie “unghiile” naturale sau nu, lacuite, pictate cu talent sau imbogatite cu mici accesorii. A merge la un salon de manichiura a devenit parte din rutina de infrumusetare a multora dintre noi si de fiecare data ne dorim ceva nou si special. Fie ca este vorba de manichiura simpla, aplicare de unghii false, manichiura cu gel sau manichiura cu acryl – fiecare ne dorim “manichiura perfecta”.

Este un adevarat trend sa ne afisam cu un nou model pe unghii sau o culoare care iese din tipare. Dar pentru cele care nu au incercat inca o manichiura mai sofisticata este momentul sa le dezvaluim cativa dintre pasii care ne ajuta sa obtinem unghiile mult visate.

In primul rand, pentru o manichiura obisnuita nu este neaparat necesar sa ajungi la salon. Tousi, daca iti doresti ceva mai complex si nu ai toate materialele necesare sau pur si simplu nu te pricepi foarte bine la acest capitol este bine sa apelezi cu incredere la un specialist in domeniu pentru a obtine efectul scontat.


Treaba nu este chiar asa simpla cum pare, ci necesita timp si indemanare!
Asadar, daca te-ai hotarat pentru un model anume sau vrei sa lasi un specialist sa se ocupe de unghiile tale nu ai decat sa alegi un salon care ti se pare potrivit pentru acest lucru.

Este bine sa iti cureti unghiile inainte sa ajungi si sa le fi aplicat un tratament pentru intarire in prealabil, dar nu este neaparat. Ustensilele folosite poate ti se vor parea putin ostile – freza, pilele, solutia acida, lampile uv, solutiile diverse, etc. – insa stai linistita!

Toate ti se vor parea prietenoase la final, cand te vei putea bucura de o manichiura ingrijita si speciala.

Este bine ca dupa aceea sa ai grija la socurile mai puternice ce ar putea interveni la nivelul mainilor si in special al unghiilor, tocmai pentru a te putea bucura de o manichiura frumoasa mai mult timp!