Pigmentii pentru unghii – detaliile care creeaza o manichiura stralucitoare

Manichiura cu gel este pe primul loc in preferintele femeilor ce isi doresc o manichiura ingrijita care sa reziste cat mai mult timp, iar motivele sunt mai mult decat evidente. Timpul pe care il petreci la salon pentru o manichiura cu gel este mult mai scurt, comparativ cu timpul pe care il pierzi facandu-ti de una singura manichiuri clasice pe care sa le retusezi de doua ori pe saptamana. In plus, daca sunt aplicate corect, unghiile cu gel rezista peste patru saptamani. Asta inseamna unghii perfecte mai mult timp.

Manichiurile cu gel au evoluat foarte mult, la fel si produsele pe care le poti folosi pentru a crea adevarate opere de arta pe unghiute. Acum nu mai trebuie sa iti opresti imaginatia la o manichiura simpla, pentru ca poti avea unghii care stralucesc in intuneric sau chiar cu reflexii de oglinda. Toate acestea sunt datorate pigmentilor pentru unghii despre care vom vorbi mai jos.


Pigmentul Chrome

Pigmentii pentru unghii au fost poate una dintre cele mai spectaculoase aparitii in materie de manichiura de pana acum. De departe, cel mai indragit tip de pigment a fost Pigmentul Chrome pe care l-am asteptat foarte mult timp. Acesta da unghiilor un aspect de oglinda. Inainte de aparitia lui, singura metoda prin care puteai ajunge la un astfel de rezultat era sa folosesti tips-uri care aveau deja efect de oglinda.

Pigmentul Chrome se aplica cu degetul sau cu aplicatorul special peste gelul fara fixare, dupa ce a fost polimerizat 120 secunde. Pentru un efect cat mai puternic se recomanda folosirea unui gel negru, astfel incat pigmentul sa iasa in evidenta. Dupa aplicarea pigmentului se sigileaza cu finish si se polimerizeaza din nou in lampa.

Pigmentul Mermaid Tail

Pigmentul Mermaid Tail te face sa ai un efect de sirena pe unghiutele tale. Fiecare pigment are o anumita culoare si reflexii  specifice care vor da un aspect umed unghiilor tale. Este alegerea perfecta daca vrei o manichiura care sa straluceasca si sa iasa in evidenta. Spre deosebire de sclipici, pigmentul Mermaid Tail are reflexii mult mai puternice si vizibile.

Acesta se aplica pe stratul de dispersie al gelurilor UV sau al ojelor permanente. Pentru a scoate in evidenta culoarea pigmentilor, poti sa folosesti geluri UV colorate in aceeasi nuanta. Daca din greseala ai folosit prea mult, elimina excesul cu o pensula speciala. Se sigileaza cu finish, polimerizeaza si rezultatul e o manichiura stralucitoare, de sirena!


Pigmentul Night Glow

De departe cel mai spectaculos pigment este Night Glow care chiar straluceste in intuneric. Cu el poti crea diferite modele pe unghii care vor straluci la propriu! Acesta poate fi folosit si pe unghiile naturale, dar si pe cele false, in manichiura cu gel UV, acryl sau oje permanente. Acesta se aplica la fel ca Pigmentul Mermaid Tail, peste stratul de dispersie al gelului UV sau ojei permanente. Excesul se indeparteaza cu o pensula speciala. Sigilezi cu finish, polimerizezi si ai o manichiura care va straluci chiar si in intuneric!


Acestea sunt doar cateva din tipurile de pigmenti pe care le gasesti pe cupio.ro. Tu ce pigmenti pentru unghii ai incercat pana acum?